L’equip

Impulsa fundraising  és una associació sense ànim de lucre de nova creació resultat d’un projecte comú d’un grup de professionals formats en fundraising i amb experiència en el món associatiu, empresarial i educatiu. El seu objectiu és crear programes que recolzin les organitzacions del tercer sector interessades a incorporar la captació de fons com a part de la seva estratègia de sostenibilitat.

Jaime Cartón Feliz

Jaime Cartón Feliz

Soci fundador d'Impulsa Fundraising

LinkedInE-mail

Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE. Màster en Digital Marketing, actualment és responsable de l’àrea d’empresa de l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, a més de tenir experiència prèvia en departaments de màrqueting en empreses de sectors de gran consum i farmacèutic. Ha desenvolupat diversos projectes emprenedors en el sector cultural i esportiu.

Gemma Daban Aguilar

Gemma Daban Aguilar

Sòcia fundadora d'Impulsa Fundraising

LinkedInE-mail

Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra. Treballa en l’empresa privada fins al 2009 quan s’incorpora a una associació professional del sector cultural com a responsable de la gestió de socis i l’administració. Ha dut a terme projectes de captació de fons a través de micromecenatge i d’estratègies d’iniciatives solidàries per a entitats sense ànim de lucre.

 

Celia Diaz Pardo

Celia Diaz Pardo

Sòcia fundadora d'Impulsa Fundraising

LinkedInE-mail

Llicenciada en Dret, Màster en Cooperació Internacional i en Lideratge i Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) por la Universitat de Barcelona. Inicia la seva carrera en el món de les institucions —Cambra de Comerç i Generalitat de Catalunya— treballant deu anys com tècnica jurídica i comercial. Passa a l’empresa privada i durant tretze anys dirigeix l’equip de comunicació d’una agència de màrqueting amb clients internacionals de la qual avui és consultora externa en captació de clients. És patrona d’un fons de dones on gestiona part del fundraising corporatiu i pertany a diverses associacions.

Jordi González Montané

Jordi González Montané

Soci fundador d'Impulsa Fundraising

LinkedInE-mail

Amb estudis d’educació social, postgrau en Captació de Fons (Fundraising) per la Universidad de Barcelona, diplomat en Màrqueting per ESADE i postgrau en Direcció i Gestió d’Organitzacions no Lucratives per la Universitat Ramon Llull, treballa inicialment en la gestió de projectes socioculturals fins que l’any 1991 s’incorpora al tercer sector dirigint equips de voluntariat i projectes socioeducatius. A partir de  1997, com a emprenedor, posa en marxa diversos projectes d’intervenció social combinant-ho amb la formació i la consultoria.